Popis produktu

Kľúč na diaľkové ovládanie do auta pre kartu V-olvo S60 S60L S80 XC60 XC70 V40 V60 ID46 PCF7953 433 MHz KR55WK49264 Bezkľúčová karta

2023-01-13

Pred nákupom si všimnite!
1.Kľúč používa neoriginálny obal, takže text na obale niekedy nezodpovedá skutočným informáciám o nákupe. Pozrite si štítok alebo skutočné údaje o produkte.

2.433.9 sa niekedy píše ako 434 alebo 433, len aby vám pomohol rozlíšiť 315 od 868.

3.Prosím, venujte pozornosť informáciám o sledovaní balíka, ak nie je doručený v bežnom termíne dodania, alebo ak je na ňom podpis, ale tovar v skutočnosti nebol prijatý, kontaktujte nás včas.

4.Po obdržaní produktu musíte nájsť svojho miestneho zámočníka, aby naprogramoval a vyrezal kľúč predtým, ako ho bude možné normálne používať
Poznámka !
1.Naše obrázky sú skutočné. Pred zakúpením skontrolujte frekvenciu čipu FCC ID alebo číslo dielu. A tvar čepele kľúča.
2. Vaše vlastné informácie. Zabráňte príchodu tovaru. Napríklad: Meno/TEL/Podrobná adresa, Mesto, Provinčné hlavné mesto / Kontinent / Krajina / PSČ Ďakujeme za spoluprácu!
3.Naše kľúče nie sú priamo použiteľné, keď ich chytíte. Môžete ísť k zámočníkovi. Niektoré kľúče musia byť pripojené k riadiacemu počítaču, aby bolo možné spárovať.
4. Niektoré produkty môžu mať viacero kľúčových možností, povedzte nám svoj výber pri nákupe. Dodávame rovnaké produkty ako hlavný výkres. Ďakujeme za vašu podporu a spoluprácu.

We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept